ASCO lanseaza un nou program si cauta voluntari oradeni

Administraţia Socială Comunitară Oradea lanseaza programul pilot „Şcoală după şcoală”. Se va desfăşura în perioada aprilie-iunie 2017.

„În cadrul acestui program vom asigura, în cadrul celor două centre de cazare temporară, activităţi de efectuare a temelor şi meditaţii pentru copiii şcolari, precum şi o masă caldă”, au anunţat, reprezentanţii ASCO.

In acest sens Administraţia Socială Comunitară recrutează persoane voluntare care au capacitatea şi disponibilitatea efectuării temelor şcolare şi acordarea de meditaţii copiilor din cele două centre.
Toţi cei interesaţi, fie că sunt profesori, studenţi, sau persoane disponibile care sunt gata să-i ajute pe copiii din centrele de cazare temporară la teme, pot contacta organizatorii la adresa de mail asco@rdsor.ro sau la numărul de telefon 0359.411.925, persoane de contact fiind Adina Ciucioiu şi Pall Zsigmond Imola.

ASCO mai ajută copiii din familiile sărace şi la Centrul de Zi de pe strada Traian Lalescu, unde funcţionează o grădiniţă gratuită pentru aceştia şi un program after-school.

Alte știri