Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează colectă de alimente neperisabile

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează în perioada 13 – 22 decembrie 2019, în Era Shopping Park (din Calea Aradului) între orele 16.00 – 20.00 şi Selgros Cash&Carry Oradea, între orele 15.00 – 19.00 o colectă de alimente neperisabile pentru cei peste 60 de copii din centrul After School din Ioaniș.

Voluntarii asociaţiei pot fi întâlniţi pe galeriile din Era Shopping Park şi Selgros Cash&Carry, informând persoanele care îşi fac aici cumpărăturile că au posibilitatea de a face un gest caritabil, de a dona unul sau mai multe produse pentru centrele de zi pentru copii.

Poate că noi, cu un efort nu prea mare, putem să punem deoparte sau să renunţăm la un 1 litru de ulei sau la 1 kg de paste. Şi poate ne gândim, „mai mult nu pot” sau „nu e mare lucru”. Însă e mare lucru, pentru acele familii în care adulţii şi-au pierdut locul de muncă şi locuiesc în chirii sau pentru acelea care au în întreţinere un membru bolnav şi toate resursele sunt direcţionate către acesta. Poate vi se va părea prea puţin să donaţi 1 litru de ulei sau 1 kg de paste. Dar dacă nu unul ci o sută de oameni renunţă la 1 litru de ulei sau 1 kg de paste, aceşti copii vor avea asigurată pentru o bună perioadă de timp masa de prânz.

Invităm aşadar, pe toţi cei care treceţi prin Era Shopping Park şi Selgros Cash&Carry, până pe 22 decembrie 2019, să vă gândiţi, preţ de câteva clipe, la cei care se găsesc în lipsuri şi dificultăţi, să încercaţi, oferind ceva din puţinul vostru, să fiţi mai buni cu cei de lângă voi.
Pr. Olimpiu Todorean
Preşedinte

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri