Asociația Good Life Performers lanseaza maine un program de educație financiară pentru liceenii din Oradea

Programul „Be $mart”, finantat de Fundatia Comunitara Oradea isi propune sa-i invete pe tineri care este valoarea banilor și modul în care resursele financiare pot lucra în sprijinul lor.

30 de cursuri interactive și practice pe tema educației financiare vor fi sustinute in 10 licee din judet de traineri din partea Fundației Dreptul la Educație. 750 de liceeni vor primi inclusiv un mini-ghid educativ realizat de experți în domeniul financiar. În ghid, elevii vor găsi 30 de sfaturi pentru a-și economisi banii, dar și recomandări de site-uri și cărți.

Cursurile în cele 10 licee partenere din județul Bihor vor avea loc în intervalul 9 martie-1 aprilie. Evenimentul de încheiere al programului va avea loc pe data de 2 aprilie, în intervalul orar 15:00-17:00, în sala de festivități a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea.

Programul e promovat, pe internet si prin intermediul unui animatii video publicata pe youtube:

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri