Asociația „Împreună spre Succes” sprijină proiectul „Dream Play – Oportunități pentru copiii cu nevoi speciale”, la Swimathon Oradea 2024

Asociația „Împreună spre Succes” își afirmă implicarea în promovarea incluziunii și în susținerea copiilor cu nevoi speciale de la Liceul Tehnologic Special nr.1 Oradea, prin participarea la evenimentul Swimathon Oradea 2024.

Asociația „Împreună spre Succes” se bucură să anunțe participarea sa la ediția a XII-a evenimentului caritabil Swimathon Oradea, prin intermediul proiectului  „Dream Play – Oportunități pentru copiii cu nevoi speciale”.

Proiectul are în vedere construirea unui teren multifuncțional de sport în curtea Liceului Tehnologic Special nr.1 Oradea, de care se vor bucura 332 de copii cu nevoi speciale. Aceștia vor avea oportunitatea să se dezvolte prin intermediul activităților recreative și sportive pe care le va facilita construirea acestui teren. Incluziunea copiilor în societate va fi un alt beneficiu adus de proiectul asociației.

Echipa noastră este determinată să ofere sprijin și resurse adecvate pentru a facilita accesul acestor copii la experiențe pozitive și stimulante, care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor și la creșterea nivelului lor de încredere în propriile capacități. Echipa de proiect este formată din oameni dedicați și pasionați, care împărtășesc același scop nobil de sprijinire a tinerilor cu nevoi speciale. Acești voluntari sunt activi în domeniul fundraising-ului și nu numai, dedicându-și timpul și eforturile pentru a strânge fonduri și resurse necesare pentru proiecte și pentru a asigura continuitatea activităților în beneficiul comunității.

Proiectul „Dream Play – Oportunități pentru Copiii cu Nevoi Speciale”, vrea să ofere copiilor posibilitatea de a-și împlini visele și aspirațiile, oferindu-le un mediu sigur în care să se dezvolte și să se exprime liber. Cei care doresc să afle mai multe informații despre proiect și să contribuie la strângerea de fonduri sunt invitați să acceseze pagina proiectului înscris la Swimathon Oradea 2024 aici.

Asociația „Împreună spre Succes” este o organizație non-profit, fondată în anul 2022 de către  Micula Alexandra, dedicată sprijinirii copiilor cu nevoi speciale și promovării incluziunii lor în societate.

„Ne propunem să oferim suport și resurse pentru dezvoltarea armonioasă a acestor copii și pentru crearea unui mediu propice în care să se simtă acceptați și valorizați”, spune fondatoarea.

Proiectul „Dream Play – Oportunități pentru copiii cu nevoi speciale” al Asociației „Împreună spre Succes” este înscris la Swimathon Oradea, unde comunitatea va face valuri de bine pe 15 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Fundația Comunitară Oradea este cea care adună oamenii de bine în jurul competiției caritabile în calitate de organizator. Swimathon Oradea este evenimentul prin care ONG-urile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice se angrenează în campanii de strângere de fonduri pentru a obține finanțările necesare realizării unor proiecte sau susținerii unor cauze.

Distribuie informația
Alte știri