Asociația S.O.S. Autism Bihor a organizat seara caritabilă “Împreună pentru autism”. Comunicat

Asociația S.O.S. Autism Bihor a organizat seara caritabilă “Împreună pentru autism”, vineri 23 Martie 2018 de la ora 18, la sala de evenimente Pandora Palace care a fost sponsorul principal. La eveniment au participat aproximativ 250 de persoane. „Impreună pentru autism” a fost dedicat zilei de 2 Aprilie, zi în care se marchează în întreaga lume Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului prin iluminarea în albastru a unor clădiri importante și prin manifestări de conștientizare a acestei afecțiuni.

Sponsorii, colaboratorii, partenerii și prietenii noștri au luat parte la o seară caritabilă cu strângere de fonduri pentru continuarea proiectelor și activităţilor aflate în derulare! A fost o seară plină de surprize cu muzică, dans și licitație de obiecte din diferite domenii, sport, artă, muzică și modă. Printre altele s-au licitat un tricou cu autograf al marelui fotbalist Gheorghe Hagi de când evolua la Galatasaray Istambul, o minge de fotbal cu semnătură din partea lui Ionuț Lupescu, minge cu semnăturile jucătorilor de polo de la CSM Digi Oradea -Waterpolo, o bluza de trening cu semnătură de la Helmuth Duckadam, tricouri semnate de sportivi, tablouri donate de artiști plastici, un disc de vinyl de colecție de la Celelalte Cuvinte, coliere unicat executate manual, o rochie semnată Dana Panciu, două genți(Daciana Mircea Bags, Cojocaru Gelu)două perechi de pantofi(Giuliano Sabau), două pălării(Dorina Morna), o bluză pictată, toate modele unicat. Licitația a fost condusă de Mihai Dacin.

Seara a debutat cu evoluția Milenei Hus, diagnosticată cu sindrom Asperger, care are darul de a recita expresiv și de a capta publicul prezent. Ea este an de an cea care deschide serile noastre speciale. Una din invitatele speciale a serii a fost cunoscuta prim soprană Daniela Vlădescu care ne-a încântat cu muzica și vocea ei. Pentru al doilea an consecutiv l-am avut invitat pe Călin Pop cel care a avut un recital de excepție împreună cu Ambra Pop și Raul Silaghi. Atmosfera muzicală a fost întreținută de „Adi Moț Band” cu muzica live de calitate, cuprinzând toate genurile muzicale. Momentele de dans au fost susținute de copiii David Gorgan și Nicole Barna, perechea fiind multiplă campioană națională. A doua pereche de copii care a evoluat a fost cea formată din Luncan Roxana Carina și Lorincz Marc Andrei, campioni naționali ai României la categoria lor de vârstă. Fiind deja tradiție la evenimentele noastre, trupa Cool Style Show Dance a fost prezentă cu spectacolul lor de excepție.

Mulțumim artiștilor care au răspuns invitației noastre și au contribuit la reușita acestei seri! Seara a avut un moment de prezentare de modă susținut de cunoscuta agenție „Graziela Models Agency” cu colecția Alinei Sabau. Manechinele au fost machiate și coafate de „Creative Studio”. Pe parcursul întregii seri le-am avut lângă noi pe domnișoarele de la „Hostess Estilo”. Prezentatorul serii a fost Mihai Dacin.

Alături de noi în sala au fost prezenți Florica Cherecheș, deputat PNL, director Arina Moș, europarlamentarul Emilian Pavel și nu în ultimul rând sportivul, Sandu Lungu, cărora le mulțumim!

Fondurile strânse la această seară caritabilă vor fi donate Asociației S.O.S.Autism Bihor. Din acești bani, asociația va încerca atingerea obiectivelor acestui an: continuarea terapiilor de reabilitare și recuperare a copiilor și tinerilor cu autism, implementarea unui program de terapie cu câini și de hipoterapie pe perioada verii, lucrări de reabilitare a clădirii în care funcționează asociația (izolarea clădirii și reparații la acoperiș, pereți exteriori).

Asociația S.O.S Autism Bihor mulțumește tuturor celor care și-au adus contribuția, prin sponsorizări, colaborări, prin cumpărarea unui bilet sau prin licitație, la reușita acestei seri caritabile!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri