Asociația Zile Colorate, Suplacu de Barcău: „La căsuța bucuriei”

”La căsuța bucuriei”, proiect demarat în luna iunie a acestui an, a urmărit derularea unor ateliere pentru preadolescenți, unde am încercat să dezvoltăm comportamente asertive și să îmbunătățim calitatea alegerilor făcute de ei, ateliere pentru adolescenți și ateliere de parenting în care au fost  abordate subiecte de interes pentru părinți, sugestii și trucuri vizavi de unele subiecte delicate și greu abordabile.

Finalul proiectului ne-a găsit la mult îndrăgitele ateliere de Crăciun, unde am reușit să aducem oamenii împreună pentru al cincilea an consecutiv. E atât de frumos când copii, tineri și mulți adulți, parte a unei comunități, fac lucruri și petrec timp împreună. 84 de copii, 40 de voluntari adolescenți și adulți au lucrat timp de trei zile cu bucurie și entuziasm în atelierele Moșului. Serile, condimentate cu arome de cozonac și turtă dulce, s-au încheiat în ecou de colind în jurul bradului, alături de părinți . 

Mulțumim din suflet voluntarilor pentru că au fost alături de noi, să petrecem timp împreună: tineri, adolescenți și adulți care au ales să dăruiască și să fie părtași la bucuria noastră!

Proiectul „La căsuța bucuriei” a fost câștigat în cadrul programului Start ONG, un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/ de inițiativă.”

„Cu siguranță este un loc binecuvântat de felicitări pentru „TOT” ce faceți, pentru toate zilele care fără voi nu ar avea atâta culoare și zâmbet . Mulțumim pentru toate momentele minunate trăite alături de SUFLETELE acestei asociații.”

Cum să nu derulezi proiecte și să nu-ți  dorești să faci activități cât mai frumoase când auzi asemenea cuvinte de la oamenii care ne trec pragul?

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri