„Astăzi tu dăruieşti”- proiect marca Rotaract Club Oradea

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Rotaract Club Oradea dă startul celei de-a patra ediții a proiectului „Astăzi tu dăruiești” în cadrul căruia orădenii sunt încurajați să doneze alimente neperisabile pentru familiile defavorizate ori asistate social din Bihor. Campania se desfășoară începând de vineri, 30 martie, până duminică, 1 aprilie, inclusiv, în hypermarketul Auchan, din Calea Aradului.

La intrarea în magazin, voluntarii Rotaract și Interact le vor explica clienților centrului commercial cum pot dona, iar la ieșire clienții vor fi invitați să identifice coșul Rotaract pentru a face donația.Voluntarii vor sta în magazin vineri, între orele 18 și 22, și sâmbătă și duminică, de la ora 12 până la 22. Alimentele care se pot dona sunt: făină de grâu, făină de mălai, paste, pateuri, conserve, orez, fasole, cozonac, dulciuri, apă plată, pufuleți, biscuiți, cașcaval, ulei, zahăr, condimente, cuscus, șamd.

De-a lungul anilor, orădenii cu suflet mare au fost foarte sensibilizați de acest proiect caritabil și an de an au reușit să ajute numeroase familii de nevoiași din județ. În ediția de anul acesta, clubul își propune să vină în sprijinul a 80 de familii, care vor beneficia de alimentele donate în cele 3 zile de desfășurare ale proiectului. Campania „Astăzi tu dăruiești” este un proiect al Clubului Rotaract Oradea și este organizat cu sprijinul hypermarketului Auchan Romania, dar și a cluburilor Rotary Oradea și Interact C.

Distribuie informația
Alte știri