Aşteptarea a luat sfârşit. Porţile Vivariului se vor deschide pentru public. Video

Porţile Vivariului se vor deschide pentru public începînd cu data de 9 mai 2018, la sediul nou din Str. Armatei Române nr.1/A. Este in fapt o expoziţie permanentă de animale mici aparţinînd la peste 40 de specii locale şi exotice de păianjeni, insecte, peşti, amfibieni, reptile, păsări şi mamifere, prezentate în 35 acvarii, acvaterarii şi terarii.

Vivariul din cadrul Muzeului Ţării Crişurilor este o parte a expoziţiei permanente a secţiei de Ştiinţe ale Naturii şi include 2 săli expoziţionale cu o suprafaţă totală de 359 m². Ca „muzeu viu” este dedicat educaţiei ecologice fiind în acelaşi timp un punct de conservare şi cercetare.

Va putea fi vizitat în zilele de marţi, joi şi sâmbătă între orele 10 şi 15, iar în zilele de miercuri, vineri şi duminică între orele 10 şi 18. Pentru grupuri se fac programări la secretariatul muzeului, la numărul 0259479918, între orele 9.00-15.00.

Bilete se achiziţionează de la casieria situată la intrarea principală din clădirea muzeului, iar preţul biletelor este: 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii peste 4 ani, elevi, studenţi, pensionari. Intrarea este gratuită pentru copiii până la 4 ani, copiii din casele de asistenţă socială, veteranii de război, lucrătorii actuali şi pensionarii din reţeaua muzeistică naţională.

Distribuie informația
Alte știri