Atacantul bihorean George Puşcaş: Eu încerc să dau totul pentru România

foto: frf.ro

Atacantul George Puşcaş, aflat în cantonamentul echipei naţionale de fotbal de la Mogoşoaia, în vederea partidelor amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, a afirmat că este o mândrie mare să fie la lotul naţional.

Referitor la partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, Puşcaş a spus că obiectivul României în toate meciurile ar trebui să fie obţinerea victoriei.

Atacantul bihorean consideră că naţionala României trebuie să arate la EURO 2024 la fel de unită ca şi în campania de calificare.

„Obiectivul României la EURO trebuie să rămână tot victoriile. Dacă te gândeşti la victorie de la meci la meci, poţi să te trezeşti că ieşi din grupă şi după aceea nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Victoriile aduc o stare de siguranţă. Acum începe o nouă misiune şi trebuie să facem astfel încât să arătăm exact cum am arătat în calificări, o echipă unită compactă şi puternică. Să dai goluri prin care să aduci un succes României este ceva de nedescris. Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc şi pentru ceea ce am realizat. Eu încerc să dau totul pentru România. Orice gol pentru România este foarte important, fie că este într-o campanie sau într-un meci amical”, a spus Puşcaş (Bari), într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal.

Echipa naţională a României întâlneşte Irlanda de Nord, în 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, şi Columbia, la 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, în două partide amicale înaintea participării la EURO 2024.

Distribuie informația
Alte știri