Atelier de încondeiat ouă, în incinta Muzeului Municipal din Beiuș

Casa de Cultură „Ioan Ciordaș” și Muzeul Municipal din Beiuș, organizează vineri ,30 aprilie, evenimentul „Tradiții Pascale” ediția a XV-a. Va avea loc în incinta Muzeului Municipal din Beiuș, începând cu ora 10.

Activitatea de bază a evenimentului va fi atelierul de încondeiat ouă (împiestrit ouăle) unde participanți la eveniment vor putea deprinde tehnica împiestritului de ouă cu diverse motive bisericești sau folclorice, de la meșteșugari pricepuți din zona Beiuș.

Pe parcusul evenimentului vor interpreta pricesne specifice perioadei pascale elevii clasei de canto popular de la Școala de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea, secția Beiuș.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, prezența la eveniment se va face cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri