Ateliere de teatru pentru copii la Teatrul Anonim Oradea, cu Anda Tămășanu și Ciprian Ciuciu

Pentru a prospera în lumea de mâine, copiii de astăzi vor avea nevoie de flexibilitate mentală și rezerve însemnate de echilibru emoțional. Mai mult ca oricând, este important să știi ce ești și ce vrei de la viață înainte ca alții sau altceva să ajungă să te cunoască mai bine decât tine. Exercițiile specifice actoriei, repetițiile și lucrul la spectacole dezvoltă toate aceste capacități.

La atelierele de teatru se vor face exerciții specifice de actorie, improvizație, vorbire și respirație controlată. se vor dezvolta procese psihice precum: memoria, imaginația, spontaneitatea, gândirea. „Vom lucra în echipă. Vom elimina sentimentele negative, cum ar fi frica sau timiditatea. Vom învăța cum să comunicăm eficient”.

Copiii cu varsta cuprinsa între 10 și 14 ani sunt așteptati în echipa AnonimKids. Vor lucra cu Anda Tămășanu și Ciprian Ciuciu, membrii fondatori ai Asociației Culturale ”Anonim” și actori ai Teatrului Regina Maria din Oradea.
În primele etape, atelierele vor avea loc în fiecare miercuri în intervalul orar 16:00 și 17:30 pe strada Simion Bărnuțiu, nr.15 la Teatrul Anonim Oradea. Înainte de premiera spectacolelor vor fi două întâlniri săptămânale.
Prima intalnire va avea loc miercuri, 16 Octombrie 2019, de la ora 16:00. Costul atelierului este de 150 lei/lună.
Înscrieri la numerele de telefon 0743183717 / 0726716426, pe pagina evenimentului sau pe teatrulanonim@gmai.com

Distribuie informația
Alte știri