Atelierele marca ”Proiectul CRED” revin în județul Bihor

În intervalul lunilor septembrie – noiembrie 2023, sunt programate 129 de ateliere marca ”Proiectul CRED”, desfășurate la nivel național.

Sunt așteptați, în total, peste 3.300 de participanți, aceștia având ocazia de a participa la un eveniment cu un puternic caracter interactiv, fiecare persoană prezentă putând să pună întrebări sau să ofere posibile noi perspective asupra subiectului prezentat de către lectori, fiind astfel urmărită valorificarea experienței participanților în implementarea curriculumului național centrat pe competențe-cheie sau în lucrul cu acesta din urmă.

Casa Corpului Didactic Cluj, partener în cadrul proiectului, cu rol de coordonare a Regiunii Nord-Vest, organizează atelierul ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă” în data de 20 octombrie 2023, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Bihor. 

Activitatea se adresează cadrelor didactice din învățământul gimnazial care predau discipline din ariile curriculare: Limbă și comunicare, Matematică și științe, Om și societate  și cadrelor didactice din învățământul special care au fost implicate în pilotarea unor intervenții complementare de sprijin a elevilor din grupuri vulnerabile, inspectorilor școlari și reprezentanților de organisme non-guvernamentale.

 Cu un pregnant caracter interactiv, activitatea urmărește valorificarea experienței și expertizei participanților în implementarea curriculumului național centrat pe competențe-cheie în învățământul gimnazial, facilitând, totodată, reflecția participanților cu privire la condițiile de transfer ale unor bune practici și la posibile arii de cooperare.

Toate acțiunile și activitățile din cadrul proiectului ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED au purtat emblema împărtășirii, iar noua serie de Ateliere CRED, intitulată ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”, se înscrie în această linie de acțiune, obiective și valori.

Distribuie informația
Alte știri