Atenție la calorifere! Termoficare Oradea va începe probele de etanșeitate a tuturor rețelelor

Foto: somaxtv.com

În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând cu data 20 septembrie 2022, Termoficare Oradea S.A. va realiza probele de etanșeitate a tuturor reţelelor de distribuţie ale punctelor termice.

„Rugăm consumatorii Termoficare Oradea SA să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundații in apartamente) ce pot apărea odată cu incărcarea acestora.  Asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt in stare de funcționare si că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Reamintim că lucrările de reparații la instalațiile interioare ale imobilelor se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru finalizarea intervențiilor fiind 20 septembrie 2022. Pentru informaţii suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de WhatsApp:  0754067862″, transmite dir adj de la Termoficare Oradea, Dan Cretu.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri