Atentie la mesterii cu care va renovati casele. Trei oradeni care schimba acoperisuri sunt cercetati pentru înșelăciune și furt

Polițiștii din Prahova au depistat trei orădeni care s-ar fi oferit să execute lucrări de înlocuire a acoperișului casei unei femei din localitatea Drajna, la un preț rezonabil.

Femeia a fost de acord cu demararea lucrărilor, fără a stabili un preț în acest sens. A doua zi, bărbatul ar fi revenit împreună cu alte două persoane și ar fi început lucrările, care au fost executate în decursul a trei zile. Deși proprietara le-a cerut în mai multe rânduri comunicarea unui preț final, cei trei ar fi amânat-o de fiecare dată, spunându-i că se vor înțelege.

La finalizarea lucrării, bărbații i-ar fi cerut suma de 30.000 lei, pe care persoana vătămată, deși a considerat că este exagerată, a retras-o din contul său bancar și le-ar fi înmânat-o, moment în care aceștia i-ar fi solicitat să revină la domiciliu, pentru a le mai da o diferență. În acest context, femeia i-a mai plătit unuia dintre bărbați suma de 400 de euro, pe care o avea într-o cutie de bijuterii, moment în care acesta, profitând de neatenția femeii, ar fi sustras 60 grame aur aflate în cutia respectivă.

Cei trei bărbați sunt cercetați pentru înșelăciune și furt.

Distribuie informația
Alte știri