Atenţie la tren! Poliţiştii vă sancţionează dacă treceţi neregulamentar calea ferată!

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor împreună cu polițiștii Serviciului Rutier și cu cei ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Bihorene, alături de jandarmi vor desfășura activități în cadrul acțiunii naționale „ATENȚIE LA TREN!“ în zona stațiilor de cale ferată din județul Bihor. Scopul acţiunii este prevenirea și reducerea victimizării populaţiei prin accidente produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Din analiza efectuată la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor privind situaţia operativă din zona trecerilor la nivel cu calea ferată înregistrată în perioada celor 9 luni din anul 2019, comparativ cu perioada similară a anului 2018, s-a constatat menținerea numărului de accidente rutiere produse la nivelul trecerilor la calea ferată.

Astfel, de la începutul anului și până în prezent, la nivelul trecerilor de cale ferată din județul Bihor au fost înregistrate două accidente, care s-au soldat cu o persoană decedată și două persoane rănite ușor, comparativ cu aceeași perioadă din anul 2018, când s-au înregistrat tot două accidente, soldate cu o persoană decedată și una rănită ușor.

În acest context, polițiștii bihoreni vor acționa joi, 17 octombrie a.c., în intervalele orare 06.00 – 10.00 şi 16.00 – 18.00 în 13 locuri din municipiul Oradea, Tămășeu, Valea lui Mihai, Salonta, Râpa, Finiș, Oșorhei, Aleșd și Bratca, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

*

Distribuie informația
Alte știri