Atentie oradeni! Tineti geamurile inchise pentru a va proteja de fumul toxic

Oradenii sunt sfatuiti sa isi tina geamurile inchise datorită fumului dens si inecacios, a gazelor toxice provenite in urma unui incendiu care a cuprins, duminica, 1 aprilie, o parte din UAMT.

Mesajul a fost transmis de seful Garzii de Mediu Bihor, Mihai Togor si ii vizeaza mai ales pe locuitorii Cartierului Rogerius. El spune ca echipajele de pompieri lucreaza intens pentru a putea patrunde in hale, ca sa vada ce anume arde.

Fabrica UAMT din Oradea a fost cuprinsă de un incendiu puternic, iar  zona a fost împânzită de un fum dens şi înecăcios, pentru că focul a cuprins o hală de depozitare cauciucuri şi mase plastice. Incendiul a fost sesizat în jurul orei 13.50, la o hală dezafectată. „La faţa locului se acţionează cu 9 autospeciale, dintre care 7 de lucru cu apă şi spumă şi două de lucru la înălţime. Este prezent la faţa locului şi echipajul CBRN. Operaţiunea este îngreunată de degajarea mare de fum dens şi gaze toxice, înăuntrul halei fiind depozitate cauciucuri şi mase plastice”, a declarat maiorul Camelia Roşca purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. Citeste mai mult: adev.ro/p6ifl8

Foto: bihon.ro

Distribuie informația
Alte știri