Atenție pe munte! Salvamont România a primit zeci de apeluri în ultimele 24 de ore

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 27 de apeluri pentru a interveni de urgenţă, cele mai multe – câte cinci – fiind pentru Salvamont Maramureş şi Salvamont Lupeni. Astfel, au fost salvate 31 de persoane, din care 12 predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spital. O persoană a murit.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 27 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Astfel, au fost câte cinci apeluri pentru Salvamont Maramureş şi Salvamont Lupeni, trei apeluri pentru Salvamont Voineasa, câte două apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Harghita, Salvamont Cluj, Salvamont Gorj şi Salvamont Sinaia, precum şi câte un apel pentru Salvamont Sibiu, Salvamont Prahova – Azuga, Salvamont Buşteni şi Salvamont Borşa.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 31 de persoane, 12 dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate un caz a fost predat către IML. S-au mai primit 19 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, au arătat salvamontiştii.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri