Atenție!!! Restricții de circulație pe D.N. 76, în stațiunea Băile Felix, începând de luni. Poliția recomandă o rută ocolitoare

Poliția Bihor infomează că, începând cu data de 7 octombrie a.c., ora 08.00, se va restricționa traficul pe D.N. 76, în localitatea Băile Felix, din cauza lucrărilor de reabilitare care vor fi efectuate la intrarea în localitatea Băile Felix.

Recomandăm conducătorilor auto care călătoresc pe ruta Oradea – Beiuș să folosească ruta ocolitoare Nojorid, Leș, Miersig, Husasău de Tinca, Tinca, Râpa, Holod, Vintere. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste o conduită preventivă, răbdare, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale angajaților societăților executante ale lucrării și să nu efectueze manevre periculoase, care le-ar putea pune viața în pericol, se arată in comunicatul Politiei.

Precizările Institutiei Prefectului Bihor:

#DN76 reprezintă o problemă pentru județul nostru de peste 20 ani și se pare că #soluția vine cu prețul ei.

Deși se lucrează pe toate cele 3 porțiuni, pentru a avansa cu lucrările suntem nevoiți să restricționăm traficul în anumite zone pe o singură bandă, cu semafoare.

Concret, începând cu data de 7 octombrie, ora 08:00, va fi restricționat traficul la intrarea în Băile Felix în vederea derulării lucrărilor la podul peste Peța, pod care va fi reconstruit complet.

Ne cerem scuze pentru disconfortul pe care urmează să-l simțiți cei care veți tranzita ruta Oradea-Beiuș în următoarea perioada însă trebuie să fim conștienți de faptul că aceste măsuri sunt temporare dar absolut necesare pentru ca DN76 să nu mai reprezinte o problemă.

Precizăm faptul că în zilele de weekend, în special la orele de vârf, participanții la trafic vor fi coordonați de colegii noștri de la Poliția Rutieră în vederea fluidizarii traficului. De asemenea, facem mențiunea că puteți uza de ruta ocolitoare Nojorid-Leș-Miersig-Tinca-Râpa-Holod-Vintere.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Doamne-ajută!

Distribuie informația
Alte știri