Atenţie şoferi! Circulaţia rutieră, oprită pe DN7C Transfăgărăşan

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră era oprită, luni dimineaţă, pe DN7C Transfăgărăşan, pe ambele sensuri de mers, din cauza incendiului de vegetaţie şi a căderilor de pietre pe carosabil.

Incendiul a izbucnit duminică în apropiere de Cetatea Poenari, 60 de turişti au fost evacuaţi. Având în vedere terenul din zonă pe care nu se poate interveni, la Arefu a ajuns şi un elicopter cu dispozitiv Bambi Bucket, urmând să intervină pentru stingerea flăcărilor, conform mediafax.ro.

Cetatea Poenari este un monument istoric aflat în judeţul Argeş, situată pe un vârf de munte care domină Cheile Argeşului, lângă localitatea Arefu, la câţiva kilometri de barajul şi lacul de la Vidraru. Ruinele cetăţii sunt amenajate ca obiectiv turistic şi sunt vizitate de turişti români şi străini.

Foto: observator.tv

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri