Atenție, șoferi! CNAIR atrage atenția asupra unui portal fals pentru achiziția rovinietei!

Atenție de unde achiziționați rovinieta pentru mașină, deoarece CNAIR atrage atenția cu privire la existenţa unui portal neautorizat pe care mulți șoferi îl folosesc pentru a plăti această taxă.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează că există un portal neautorizat pentru achiziţia rovinietei, unde costurile suplimentare sunt de aproape 200% mai mari faţă de preţul real.

„CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că a constatat existenţa în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv https://digitale-vignette-ro.online/ro. Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deţinut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie”, a transmis, luni, compania.

Distribuie informația
Alte știri