Atentie soferi! Detasamente militare se apropie de Bihor

Traficul rutier pe DN 1 va fi extrem de intens vineri, 19 aprilie, dupa ora 11. De aceea soferii care circula pe aceasta ruta trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare. Au insa o ocazie unica, de-a fi martori ai unui eveniment impresionant, festivitatile dedicate Bihorului si Oradiei.

Debutul evenimentului de vineri este programat la ora 11.30, pe platoul din Piatra Craiului. Va continua in Borod o jumatate de ora mai tarziu, apoi la Alesd la ora 14, iar de la ora 17, In Tileagd.
„Traficul rutier va fi afectat partial, incercăm să-l deviem acolo unde ne permite drumul”, a declarat chestorul Alin Hanis, seful Poliţiei Bihor.

Fiind si Vinerea Mare inainte de Pastele catolic, este de asteptat ca DN 1 sa fie tranzitat si de romanii care aleg sa petreaca aceasta sarbatoare importanta in Ungaria dar si invers. Oficialitatile Bihorului vor intampina detasamentele militare la granita judetului dinspre Cluj.

Vor fi prezente si sambata la ceremonialul dedicata celor 100 de ani trecuti de la eliberarea municipiului resedinta de judet a Bihorului. Va fi in urbea de pe Crisul Repede si ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les dar si noua cupluri ecvestre.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri