Atenție, șoferi! Mai multe transporturi agabaritice vor ajunge prin Bihor în urmatoarele zile

Circulația rutieră va fi perturbată în mai multe zone din Bihor, din cauza unor transporturi cu  gabarit depășit care vor traversa zilele acestea județul.

În perioada 30.06.2024 – 03.07.2024 se vor desfășura cinci transporturi cu depășiri pe traseul: Beclean – DN17D – DN17 – DN1C – Centura Apahida Vâlcele – Cluj Napoca – DN1F – A3 – DN1 – Centura Oradea – DN76 – Băile Felix. 

Vehiculele transportă grinzi. 

,,Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,55 m, masa totală 98 tone, lungime 53 m, înălțime 4 m,viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu,” au transmis CNADNR.

Distribuie informația
Alte știri