Atenție șoferi! Polițiștii bihoreni implicați în acțiunea TISPOL – VITEZĂ

160 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză au fost sancționați de polițiștii rutieri bihoreni în doar câteva ore. Asta în cadrul unei ample acțiuni(TISPOL) desfășurată pe D.N.1 și coordonată din elicopter.

Pe tronsonul Borș – Piatra Craiului, de polițiștii rutieri bihoreni au beneficiat de sprijinul unei unități de aviație, respectiv al unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație din Ministerul Afacerilor Interne. Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în cadrul acțiunii desfășurată pe D.N.1, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 52.200 lei.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere, din care trei pentru depășirea limitelor legale de viteză, șase pentru depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor auto să manifeste o conduită adecvată, să păstreze viteza regulamentară şi adaptată condiţiilor de trafic, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de toţi participanţii la trafic.

Distribuie informația
Alte știri