Atenţie, șoferi! Sunteti supravegheați în Bihor şi de la sol şi din aer

Cu prilejul Sărbătorilor Pascale, în perioada 6-9 aprilie, IPJ Bihor va mobiliza efective importante. Peste 750 de poliţişti sunt la datorie, în medie 80 de patrule zilnic. Echipajele vor folosi toate aparatele de supraveghere a traficului şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, inclusiv radarele mobile, aşa zisele dispozitive True Cam.

Traficul rutier între Borș și Piatra Craiului e supravegheat și de la înălțime. „Elicopterul s-a alăturat dispozitivului de poliție rutieră angrenat de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor pentru reducerea riscului rutier în perioada sărbătorilor pascale și se ridică de la sol pentru a asigura supravegherea aeriană a traficului și pentru a coordona eficient efectivele de poliţie rutieră”, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

În Noaptea de Înviere, poliţiştii vor fi prezenţi la toate lăcaşurile de cult, inclusiv în judeţ, în mediul rural.

La nivelul Inspectoratului va fi constituită o rezervă de intervenţie, dacă situaţia o va impune. Poliţiştii au şi câteva sfaturi pentru cetăţeni, care vizează în principal asigurarea locuinţelor şi a bunurilor personale.

Distribuie informația
Alte știri