Atenție șoferi: trafic restricţionat pe teritoriul Ungariei

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Poliția de Frontieră că în perioada 19.05.2018 ora 23.00 (ora României) – 21.05.2018 ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei este restricţionată circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, deoarece credincioşii catolici sărbătoresc Rusaliile.

Astfel, în această perioadă şoferii automarfarelor vor staţiona în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice în ţara vecină. La reluarea traficului pentru autovehiculele de mare tonaj s-au dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport. Traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Poliţiştii de frontieră români recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt. De asemenea, recomandă consultarea aplicaţiei Trafic on-line pentru autoturisme şi autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Distribuie informația
Alte știri