Atenţie şoferi! Traficul rutier prin centrul Oradiei va fi restricţionat

Începând de vineri, de la ora 9, se închide circulaţia în Piaţa Unirii restricţie, care se va menţine până luni dimineaţă. Tot vineri, începând cu ora 16, se va închide circulaţia şi pe strada Independenţei, începând de la intersecţia cu strada Mihai Viteazul, iar virajul la dreapta pe podul Sfântul Ladislau pentru acces în Piaţa Ferdinand va fi interzis.

De asemenea, vineri începând cu ora 16, până sâmbătă noaptea, se va închide circulaţia pe strada Tudor Vladimirescu începând de la intersecţia cu strada Principatelor Unite până la strada Primăriei. Tot vineri, începând cu ora 22 şi până duminică noaptea, poliţiştii vor închide total circulaţia prin sensul giratoriu din centrul civic pe sensul de mers către Piaţa Indepedenţei. La fel va fi interzisă circulaţia pe strada Mihai Viteazul, riveranii urmând să aibă acces doar spre strada Traian Moşoiu.

„În aceste zile, echipajele Poliţiei, dar şi indicatoare de ocolire vor ghida participanţii la trafic”, se menţionează în comunicatul de presă dat de municipalitate.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri