Atenţionare de călătorie MAE. Vot fi perturbări în transporturile publice pentru zilele de 17 şi 20 februarie, în Franţa

Foto: digi24.ro

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că sindicatele din SNCF (Compania naţională de căi ferate) şi RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene) au anunţat o zi de grevă pentru luni.

Potrivit unui comunicat MAE transmis AGERPRES, vor fi perturbări în circulaţia feroviară, urbană şi interurbană, precum şi în reţeaua rutieră.

De asemenea, sindicatele franceze au chemat la o nouă zi de mobilizare naţională împotriva reformei pensiilor pentru ziua de joi.

Cetăţenii români se pot informa în timp real în legătură cu situaţia din transporturile pariziene şi zona Ile-de-France pe site-ul RATP: https://www.ratp.fr/informer/trafic/trafic.php şi pe https://www.ratp.fr/travaux-manifestations/manifestations.

Pentru a urmări circulaţia trenurilor în timp real, cetăţenii români sunt rugaţi să consulte site-ul SNCF: www.sncf.com/fr/prevision-trafichttps://www.sncf.com/fr/itineraire-reservation/itinerairehttps://www.oui.sncfhttps://www.oui.sncf/aide/informations-situation-perturbee-etat-du-trafic-echange-et-remboursement .

Alte știri