Au fost premiați participanții programului „Eu colectez selectiv! Şi tu?”

În cursul zilei de azi, 13 decembrie, în Sala Mare a Primăriei Oradea a avut loc premierea concursului de colectare selectivă în cadrul programului „Eu colectez selectiv! Şi tu?”, organizat de către SC Eco Bihor SRL în parteneriat cu Primăria Oradea, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Agenția de Protecția Mediului, Garda Națională de Mediu, Asociația de dezvoltare Intercomunitară ECOLET Group și SC Eco Bihor SRL.

Proiectul are ca scop stimularea colectării selective a deșeurilor reciclabile, prin educarea elevilor din cadrul unităților de învățământ de pe aria municipiului și a județului Bihor. Concursul de colectare de maculatură a fost organizat a șaptea oară, iar la această ediție au participat 38 de instituții educative din Oradea și județ. Copiii au strâns peste 55 de tone de hârtie care va fi reciclată.


În Sala Mare a Primăriei, responsabilul de proiect d-l Pasztai Zoltan din partea SC Eco Bihor SRL a înmânat diplomele de participare școlilor prezente și a promis că și în viitor vor fi organizate acțiuni asemănătoare, cu scopul creșterii gradului de reciclare și de valorificare a deșeurilor colectate selectiv.


Distribuie informația
Alte știri