Au fost scoase la licitație două proiecte importante pentru Oradea: drumurile din viitorul Centru Intermodal și utilitățile din Parcul Industrial IV

Două importante lucrări de investiții pentru Municipiul Oradea au fost scoase la licitație. Este vorba despre Construire drumuri colectoare şi pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal și Realizarea rețelei cu utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV.

Anunțul de participare la licitația pentru execuţia lucrărilor privind Centrul de Transport Intermodal a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), data limită de depunere a ofertelor fiind 20.06.2022, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul e-licitatie.ro, anunț de participare nr. CN 1042175 din 04.05.2022.

Valoarea estimată a lucrărilor este 49.450.726,67 lei fără TVA, iar proiectul prevede trei mari obiective:

– pasaj peste sensul giratoriu, în zona parcului industrial, amplasat pe DN1, cu o lungime de 1.043 de metri;

– drum colector cu o lungime de 2.220 m, care se va intersecta cu drumul de legătură Centura Oradea – Autostrada A3 Biharia-Borș;

-drum de acces, lung de 665 de metri, care va începe din intersecția cu drumul colector și va ajunge până la viitorul acces în Centrul de Transport Intermodal.

Investiția va reprezenta un nod rutier important care va conecta Oradea la autostrada A3, precum și accesul la viitorul centru logistic intermodal.

Durata de execuție a pasajului și a drumurilor colectoare este de 16 luni.

O altă investiție importantă pentru municipalitate este realizarea parcului Parcul Industrial Eurobusiness IV. Şi în acest caz a fost publicat anunțul de participare la licitație pentru execuția lucrărilor în SEAP, data limită de depunere a ofertelor fiind 08.06.2022, ora 15:00. Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul e-licitatie.ro, anunț de participare  nr. CN 1042171 din 04.05.2022.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 10.181.010,47 lei fără TVA. În cadrul investiției vor fi realizate următoarele lucrări: drum de acces, rețele de apă și canalizare, alimentare cu energie electrică, alimentare cu gaze naturale, iluminat public stradal, curenți slabi, rețea de hidranți.

Odată finalizat acest obiectiv vor putea fi demarate licitațiile pentru alocarea de parcele în noul parc industrial dedicat companiilor mici si mijlocii, ADLO având multe cereri în acest sens.

Distribuie informația
Alte știri