Au fost spălate și curățate cele trei copertine ale pasajului subteran Magheru

În cursul nopții de luni spre marți, au fost spălate și curățate suprafețele acoperite cu sticlă aferente copertinelor situate deasupra intrărilor în pasajul subteran situat pe B-dul General Gheorghe Magheru.

Cele trei copertine acoperite au fost curățate în baza contractului de prestării servicii încheiat între Municipiul Oradea și SC Mezamir SRL pentru 1 an, începând cu data de 16.05.2022. Valoarea contractului este de 40.042,8 lei fără TVA.

Contractul de prestării servicii încheiat de municipalitate în acest sens prevede spălarea și curățarea copertinelor acoperite cu sticlă pe o suprafață de 490 mp de 12 ori/an, corelat cu condițiile meteo, activitate care nu se va presta atunci când temperatura exterioară va fi sub 5 grade Celsius.Odată cu această acțiune, au fost îndepărtate și zonele inscripționate în mod abuziv cu graffitti. 

Primăria Oradea atrage atenția asupra faptului că Poliția Locală va aplica sancțiuni contravenționale cetățenilor care vor deteriora prin orice mijloc aceste copertine, precum și alte obiective de folosință comună aflate în locurile publice din Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri