Au început pregătirile pentru Festivalul Copiilor Oradea din 1 Iunie

În fiecare an, copiii din județul Bihor sunt invitați să se bucure de cel mai colorat și distractiv festival, Festivalul Copiilor Oradea, care și în acest an va avea loc în data de 1 Iunie, în trei locații: Cetatea Oradea, Orășelul copiilor și Parcul Barcăului! Programul evenimentului în toate cele trei locații va fi între orele 10:00 și 22:00.

Festivalul se adresează tuturor celor care doresc să petreacă o zi plină de energie și voie bună în care cei mici sunt în centrul atenției, în cele trei locații care vor fi animate de spectacole de teatru, de magie, mașinuțe, baloane colorate, atracții, ateliere și multe dulciuri și bunătăți.

Astăzi, 10 mai, s-a dat startul perioadei de înscriere pentru comercianții din cadrul Festivalului Copiilor Oradea. Astfel, toți cei care doresc să se alăture evenimentului în calitate de expozanți sau furnizori de atracții, activități sau instalații gonflabile, sunt invitați să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro până la data de 26 mai 2024.

Formularul de înscriere conține câmpuri specifice pentru informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact și documentele necesare. De asemenea, doritorii trebuie să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Pentru informații suplimentare despre festival și înscriere, vizitați site-ul https://festivalulcopiilororadea.ro/,

pagina de Facebook a evenimetului https://www.facebook.com/festivalulcopiilororadea/

sau contactați-ne la adresa de e-mail office@visitoradea.com.

Distribuie informația
Alte știri