Au intrat în vigoare noile restricții. Staţi în casă!

Ordonanța Militară prezentată sâmbătă seara de Ministrul de Interne, Marcel Vela, își produce efectele începând de duminică seara de la orele 22.00.

Printre cele mai importante dintre aceste se numără restricționarea cilculației persoanelor, închiderea mall-urile și cabinetele dentistilor, sau intrarea pe teritoriul României. Mai mult, nunțile, botezurile și înmormântările se vor face cu maximum 8 persoane.

Între orele 6 -22 se recomanda circulația persoanelor doar pentru serviciu, mâncare, asistenta medicala, însoțirea copilului, deces, etc.

„Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 şi evitarea formării oricărui grup de persoane. Prin formarea unui grup de persoane se înţelege alăturarea unui număr mai mare de trei persoane, persoane care nu locuiesc împreună”, a declarat Vela, la citirea ordonanţei militare.

Persoanele care circulă în intervalul 22,00-6,00 vor prezenta legitimaţia de serviciu sau o declaraţie pe propria răspundere.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri