Au mai rămas două săptămâni până la debutul Turului României. Cea de-a doua etapă a competiției începe la Oradea

foto/ arhiva
Distribuie pentru prietenii tăi:

Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și cel mai important eveniment sportiv internațional din țara noastră din acest an va alinia la start aproximativ 120 de cicliști ce vor parcurge un traseu total de peste 800 km. În zilele de 9 și 10 septembrie, Turul României va ajunge în Oradea, după ce va trece prin Timișoara, Arad și Salonta, în cadrul etapei întâi a competiției. 

Cea de-a doua etapă a Turului României va debuta joi, 10 septembrie, cu ceremonia de prezentare a echipelor, care va avea loc în parcarea Auchan Oradea (strada Ogorului), la ora 11:45, aceasta fiind urmată de startul tehnic la ora 12:00. Traseul celei de-a doua etape însumează peste 200 km, cicliștii parcurgând următoarea rută: Oradea – Aleșd – Nușfalău – Șimleul Silvaniei – Zalău – Sânmihaiu – Almașului – Topa Mică – Nădășelu – Cluj Napoca.

Ținând cont de contextul sanitar actual, ediția din acest a Turului României nu va putea beneficia de spectatori pe parcursul traseului. Astfel, pasionații sportului sunt îndemnați să urmărească fiecare moment al evenimentului în mediul online, pe site-ul www.turulromaniei.com și pe pagina de Facebook Turul României, unde competiția va fi transmisă în direct.  

Turul României este sprijinit de Auchan Retail România, în calitate de partener principal, pe baza unui parteneriat de lungă durată încheiat cu Federația Română de Ciclism. Acest demers reprezintă o continuare a programelor de responsabilitate dedicate societății românești, derulate de Auchan alături de furnizorii săi care au decis să devină sponsori ai acestui proiect. În acest sens, o serie de acțiuni, produse dedicate și proiecte speciale sunt prevăzute în magazinele Auchan și pe auchan.ro pe întreaga durată a competiției.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri