Au scăzut prețurile la biletele de avion spre anumite destinații externe. Vezi care sunt acestea

Prețurile biletelor de avion au scăzut cu 10% față de anul trecut. În plină pandemie de coronavirus, cele mai căutate destinații sunt Paris, Milano sau Roma. De asemenea, turiștii au început să caute și destinații care nu au fost încă trecute pe lista verde, cum ar fi Bruxelles sau Londra.

Pentru ca totul să fie în regulă și să nu se trezească cu surprize, românii sunt sfătuiți ca, înainte să plece într-o vacanță în străinătate, să verifice care sunt condițiile de călătorie pentru fiecare țară în parte.

Cei care decid să plece în Cipru, în Austria sau chiar în Emiratele Arabe ar trebui să știe că testul pentru coronavirus ar putea fi efectuat chiar la aeroport. Dacă pleacă mai aproape, în Turcia sau Grecia, li se va lua doar temperatura.

La începutul lunii iulie, prețurile la biletele de avion, ruta București-Milano pornesc de la 30 de euro. Pentru Paris turiștii ar putea scoate din buzunar aproximativ 40 de euro, în cazul Romei 38 de euro, iar pentru Viena 35 de euro.

Pentru turiștii care vor să călătorească în Praga, spre exemplu, prețurile pentru biletul de avion, doar dus, pornesc de la 105 euro. Prețuri pentru alte orașe, doar dus: Stockholm – 81 euro, Copenhaga – 93 euro, Berlin – 107 euro. În alte cazuri, prețurile biletelor sunt mult mai scumpe decât înainte. Ca să ajungi în Madrid plătești cel puțin 165 euro, iar în Portugalia  cel puțin 348 euro.

Distribuie informația
Alte știri