AU SEMNAT ACTELE. O firma va investi 15 milioane de euro în Parcul Industrial III din Oradea

La Primaria Oradea s-a semnat ieri contractul de investiție aprobată de Consiliul Local Oradea prin care urmează să fie finalizată în termen de doi ani amenajarea unei hale de producție de 10.300 de metri pătrați, de catre firma ADEPLAST. La semnarea documentelor au participat primarul Ilie Bolojan, Delia Ungur, director al Agenției de Dezvoltare Locală, președintele Consiliului de administrație Adeplast – Marcel Bărbuț, Eugenia Borbei, directorul Direcției Juridice din cadrul Primăriei Oradea.

Investitia urmează să fie finalizată în termen de doi ani. Valoarea totală a utilajelor și echipamentelor care vor fi achiziționate pentru fabrica din Parcul Industrial III este de 12 milioane de euro. ADEPLAST produce materiale de construcții și termoizolații și va avea un număr de minimum 60 de angajați în Parcul Industrial III.

ADEPLAST este cel mai important producător român de materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti și Roman. Capacitatea anuală de producţie a celor trei fabrici din Oradea este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea şi tencuieli decorative şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având şi o capacitate de producţie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Cu această nouă investiție, valoarea totală a investițiilor în Parcul Industrial III din Oradea este de 30 de milioane de euro.

contract

Distribuie informația
Alte știri