Au și animalele Crăciunul lor! Zi festivă la ZOO Oradea

De Crăciun, nu doar oamenii se bucură de cadouri. La Grădina Zoologică din Oradea, animalele au fost răsfățate, joi, cu bunătăți culinare, primite sub forma unor cadouri frumos împachetate de către îngrijitori.

Joi a fost o zi festivă la Zoo Oradea. Angajații s-au gândit să le facă o bucurie animalelor în prag de Sărbători. Astfel, îngrijitorii, împreună cu medicul veterinar Paula Negrean și biologul Florin Ienciu, le-au oferit mâncarea preferată în cutii de cadouri frumos ambalate. Urșii Bobby și Feri, tigrul Yuri, leii Zina și Țuțu, macacii japonezi Patricia și Petre, capucinii Kikki, Frezon, Tomas, Zgherluță, Cleo și Muta, dar și simpaticii babuini au deschis curioși cutiile și au devorat într-o clipită ce le-a adus Moșul. Animalele au avut parte, după caz, de dulciuri, fructe, produse de patiserie sau carne. Îngrijitorii, echipați cu căciuli de Moș, au fost încântați să răsfețe animalele, dar să se și bucure de spectacolul oferit de acestea.

“Este cea mai bună modalitate de a sărbători împreună. Vrem să ajutăm animalele să simtă atmosfera specială din această perioadă şi să fim mai aproape de ele”, consideră Szabo Alexandru, administratorul Grădinii Zoologice din Oradea.

Zoo Oradea vă urează Sărbători Fericite, un An Nou cu sănătate și vă așteaptă în vizită atât în perioada Sărbătorilor de Iarnă, când programul este normal, cât și în noul an ce stă să vină.

Loredana Buz,
Consilier Relații Publice ADP Oradea

Distribuie informația
Alte știri