Aur şi bronz pentru tinerii arcaşi orădeni, la Cupa României

Desfăşurată în acest week-end la Aninoasa (jud. Hunedoara), Cupa României la tir cu arcul a reunit pe linia de tragere aproape 100 de sportivi din toată ţara. Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi divizii, la distanţe diferite, potrivit regulamentelor. C.S. „Redpoint” Oradea a avut în concurs trei sportivi.

Având susţinerea Consiliului Judeţean Bihor, DJST Bihor, Rivolto Cons, Darer, Vitrerom, Liceului Sportiv, Turism Felix, Liceului Sanitar şi Liceului de Arte Oradea, clubul Redpoint a reuşit să-şi atingă obiectivele: minim două medalii la Cupa României, concurs important din calendarul federal.

În calificări, toţi cei trei sportivi legitimaţi la C.S. Redpoint Oradea au obţinut rezultate foarte bune pentru pregătirea lor. Astfel, Marin Darna (seniori compound) s-a calificat în finale, iar Alin Mureşan (juniori compound) şi Teodora Vari (cadete compound) au terminat pe locurile I respectiv IV. După meciurile din finale, Alin Mureşan, aflat în primul său an de juniorat, a câştigat detaşat obţinînd locul I şi medalia de aur, iar Teodora Vari, elevă la Liceul de Arte Oradea şi la primul an competiţional, a reuşit o clasare pe podium obţinînd locul III şi medalia de bronz la categoria cadete. „Sportul este o continuă competiţie, de aceea ne propunem ca la următorul concurs să fim şi mai buni”, au declarat cei trei sportivi.

Peste numai o săptămână, arcaşii C.S. Redpoint Oradea vor participa la Cupa Federaţiei de la Iaşi, unde unii dintre ei vor susţine şi probe de calificare la Campionatul Mondial de field de la Cortina (Italia). Arcaşii bihoreni mizează pe Alin Mureşan şi pe Victor Antonescu, ambii juniori aflaţi în loturile naţionale lărgite, pentru o calificare la această importantă competiţie mondială.

Distribuie informația
Alte știri