Autobuzele au inlocuit tramvaiele intre Piata Rogerius si Podul CFR

Pe parcursul derulării lucrărilor la parcarea subterană din zona P-ţei Rogerius OTL SA asigură transportul călătorilor pe relaţia Pod CFR – Piaţa Rogerius respectându-se frecvenţa de 10 minute în orele de vârf şi 20 de minute în afara acestora, în zilele lucrătoare şi de 20 de minute în zilele nelucrătoare.

Traseul este executat de autobuze care vor accesa staţiile Pod CFR – Dacia Zig-Zag – P-ţa Rogerius – Dacia Zig-Zag – Pod CFR.

Circulaţia cu tramvaie pe liniile 1R şi 1 N a fost suspendata duminica având în vedere demararea lucrărilor la pasajul subteran care va lega parcarea subterană de Piaţa Rogerius. In locul lor călătorii pot utiliza autobuzele care vor circula pe linia T1, pe traseul B-dul Dacia (cu staţii pe str.Spartacus, Sf.Apostol Andrei, la Dacia Zig-Zag, Pod CFR) – Drum Uzinal Calea Borşului (cu staţii la: CAS, Master, Sogema, Electrocentrale, Parc Industrial, Alumina, Sinteza). La întoarcere autobuzele vor opri în staţiile Alumina,Parc Industrial, Electrocentrale,Sogema, Master,Kaufland continuându-şi traseul pe B-dul Dacia cu staţii la Zig-Zag, Sf.Apostol Andrei, intersecţie B-dul Dacia cu B-dul Decebal, Spartacus.
Pe tronsonul Olosig – Cofetăria Pigalle va circula tramvaiul pendular (cu dublă comandă).

Distribuie informația
Alte știri