Autocar cu români, răsturnat în Italia. Mai mulți răniți grav, transportați cu elicopterul

Foto: primapadova.it

Momente de panică pe A13, în Padova, Italia. Un autocar care plecase din Roma cu destinația România s-a răsturnat, luni, 16 ianuarie, în jurul orei 12.50cu 52 de persoane la bord. S-a întâmplat la intersecția cu autostrada A4 spre Milano. 

Autostrada a fost închisă temporar pe tronsonul afectat de accident, în direcția Milano, pentru a permite sosirea cât mai rapidă a serviciilor de salvare, pompieri și ambulanțe,

Pompierii sosiți de urgență de la Padova, Mira și Veneția, au pus în siguranță autocarul cu pasageri de naționalitate română și au ajutat la ieșirea persoanelor rămase în interiorul vehiculului, potrivit primapadova.it.

Cei mai grav răniți au fost stabilizați de personalul medical al Suem: doi au fost transferați cu elicopterul, iar ceilalți cu ambulanța la spital. Operațiunile de salvare sunt coordonate de comandantul brigăzii de pompieri din Padova, Cristiano Cusin. Unul dintre pasageri ar fi suferit răni mai grave.

Aproximativ 40 de persoane (celelalte au fost transportate la spital pentru îngrijiri) vor fi primite la stația de taxare din Padova Est, unde Protecția Civilă a sosit pentru a asigura alimente și produse de primă necesitate.

Distribuie informația
Alte știri