Autorii crimei șocante de la Oradea, în arest preventiv pentru 30 de zile

Foto: captura video digi24.ro

Cele 3 persoane, reţinute pentru uciderea femeii al cărui cadavru a fost găsit într-un geamantan dintr-o semiremorcă, pe strada Oneştilor şi torturarea surorii acesteia, aflată în spital în stare gravă, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Din probele administrate rezultă faptul că din luna martie 2024 și până la data de 10 iunie 2024, victima T.H., împreună cu sora ei T.R., au locuit în imobilul situat în Oradea, pe strada Grigore Moisil, alături de cei trei inculpați, un bărbat de 31 de ani, concubina acestuia în vârstă de 24 de ani și o femeie de 28 de ani.

Cele două victime au fost supuse unor acte de violență fizice și psihice ce pot fi catalogate drept cruzimi din partea celor trei inculpați, au fost înfometate, ținute în condiții deplorabile, în toaleta imobilului în care locuiau.

Anchetatorii spun că cel puțin două săptămâni, victimele nu au primit nimic de mâncare și au fost nevoite să mănânce din tomberonul din spatele blocului. Tot ei sustin ca femeia de 31 de ani a fost omorâtă în bătaie în cursul zilei sâmbătă, cadavrul ei fiind ascuns într-un geamantan și ținut de agresori în apartament până luni, când a fost mutat în parcarea din cartierul Prima. Sora celei ucise a fost găsită căzută în baie, într-o stare gravă, fiind într-o stare de malnutriție extremă.

Distribuie informația
Alte știri