Autoritatea Electorală nu va deconta banii cheltuiți de PSD la europarlamentare. Un bihorean pierde peste 100 de mii de lei

AEP a respins plângerea depusă de PSD pentru faptul că nu s-au decontat banii din campania pentru europarlamentare, peste 3.38 milioane de lei. Social-democrații au amenințat funcționarii Autorității Electorale Permanente cu plângere penală dacă nu primesc banii de la europarlamentare, scrie Europa Liberă.

Surse din PSD au declarat pentru Europa Liberă că pe un grup de whatsapp al partidului, cel mai revoltat s-a dovedit a fi europarlamentarul Claudiu Manda, care pierde astfel 436.195 lei. Premierul Dăncilă a răspuns pe acel grup, chiar dacă se află în vizită în Statele Unite ale Americii, susținând că ”Ce nu ne omoară ne întărește. Trebuie să rezolvăm și asta”.

Cea mai mare sumă de bani a fost donată pentru campania de la europarlamentare de Rovana Plumb, respectiv 800 000 de lei pe care actualul europarlamentar i-a împrumutat de la o anume Elena Loghin.

Bihoreanul Emilian Pavel care nici nu a acces in forul de la Bruxelles, a contribuit la campania electorală din mai 2019 cu suma de 127 de mii de lei, din surse proprii, bani care nu ii vor mai fi returnați.
Foto: comisarul.ro

Distribuie informația
Alte știri