Autorul tentativei de omor din Rosiori e in arest. Tanara injunghiata e la spital

O femeie în vârstă de 32 de ani, gravidă în luna a doua, a scăpat cu viață după ce a fost înjunghiată în timpul serviciului, marti seara(11 aprilie), in localitatea bihoreana, Rosiori. Tânăra este agent al unei firme de creditare, iar agresorul, un datornic.

Scena agresiunii s-ar fi produs în zona autoturismului de serviciu al femeii, unde bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit în torace și la mâini. Bărbatul ar fi vrut apoi să o înece pe femeie în canalul colector din apropiere. Câțiva copii aflați în zonă au auzit, probabil, strigătele femeii, moment în care agresorul ar fi luat-o la fugă. Echipajul medical sostit la fata locului, i-a acordat tinerei primul ajutor medical si a transportat-o la Spitalul Judetean de Urgenta din Oradea.

Agresorul din Rosiori a fost prins de politisti in noaptea de 11/12 aprilie si dus in arest pentru 24 de ore. E acuzat de tentativa de omor. Va fi prezentat Tribunalului Bihor, in cursul zilei de miercuri, 12 aprilie, cu propunere de arestare preventiva.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri