Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră din Borș

În data de 01.08.2019, în jurul orei 07.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M.D., în vârstă de 56 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară marca Mercedes Benz și remorcă marca Kassbohrer, ambele înmatriculate în România. Acesta transporta, pe platformă, un autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Marea Britanie, fabricat în 2009.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în urmă cu o lună de zile. Bărbatul a declarat că a fost angajat în calitate de şofer pentru a transporta masina și nu ştia că aceasta este căutata de autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Foto: politiadefrontiera.ro

Distribuie informația
Alte știri