Autoturism neînmatriculat și cu numere false, condus de un bărbat de 30 de ani fără permis, prin localitatea bihoreană Corbești

Marți, 14 martie a.c., la ora 07.20, pe drumul comunal 198, în localitatea bihoreană Corbești, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că autoturismul respectiv este neînmatriculat, existând suspiciunea că numărul de înmatriculare de pe plăcuțele aplicate pe autoturismul respectiv ar fi fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri