Autoturisme de lux căutate de autoritățile din Anglia și Germania, descoperite la Borș I

În data de 21.05.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș I, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un bărbat, cetățean român, la volanul unui autoturism cu remorcă, pe care transporta un autoturism marca BMW înmatriculat  tot în Irlanda.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul transportat pe platformă figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscarealertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

În aceeași zi, la același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un alt cetățean român, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscarealertă introdusă de autoritățile din Germania.

Drept urmare, autovehiculele (în valoare totală de aproximativ 22.000 de euro) au fost indisponibilizate, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie informația
Alte știri