Autoutilitară căutată de autorităţile din Franţa, descoperită în P.T.F. Salonta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Salonta – judeţul Bihor au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară, în valoare de aproximativ 57.000 lei, căutată de autorităţile din Franţa.

În data de 23.08.2018, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar F.S., în vârstă de 57 de ani, conducând o autoutilitară marca Volkswagen Crafter, înmatriculată în Marea Britanie, având anul de fabricaţie 2013.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Franţa, în anul 2016.

În urma celor constatate, persoana în cauză a declarat faptul că a cumpărat autoutilitara de la o firmă din Anglia, contra unei sume de 15.000 lire sterline şi nu avea cunoştinţă că aceasta se află în atenţia autorităţilor.

Mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 57.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri