Autovehicul înmatriculat în străinătate, considerat fără stăpân, depistat pe str. Corneliu Coposu din Oradea

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Direcției Poliția Locală Oradea, a fost depistat pe str. Corneliu Coposu, nr. 5,  autovehiculul marca LTI, de culoare verde, înmatriculat în străinătate cu numărul LJ 03 AXW, presupus a fi fără stăpân.

În acest sens a fost întocmit procesul-verbal de constatare și somația în vederea ridicării vehiculului de către deținătorul legal, care a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculul nu va fi ridicatde către deținătorul legal, acesta va fi transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08-16.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri