Autovehicule fără stăpân ridicate de pe domeniul public al municipiului Oradea

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria Oradea anunță că în cursul zilei de azi, 21 noiembrie 2022, au fost ridicate și transportate pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar, autovehicul marca Lancia și autovehiculul marca SsangYong, ambele fără numere de înmatriculare, aflate pe str. Caișilor, nr. 2 C, fiind considerate a fi fără stăpân conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

 În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, iar anunțul privind caracteristicile tehnice ale vehiculului și locul unde acesta a fost identificat de către polițiștii locali, fiind  publicat pe site-ul instituției: www.oradea.ro

Dacă în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Distribuie informația
Alte știri