Autovehicule presupuse a fi fără stăpân, depistate în Oradea

În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, au fost depistate următoarele autovehicule presupuse a fi fără stăpân:

– autovehiculul marca Renault, de culoare albastră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Calea Sântandreiului, nr. 7.

– autovehiculul marca Seat, de culoare roșie, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Calea Sântandreiului, nr. 7.

– autovehiculul marca Volkswagen, de culoare gri, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Calea Sântandreiului, nr.7.

În acest sens au fost întocmite procese-verbale de constatare și somații, în vederea ridicării  autovehiculelor de către deținătorul legal, care au fost afișate pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculele nu vor fi ridicate de către deținătorii legali, acestea vor fi ridicate și transportate pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08-16.

Distribuie informația
Alte știri