Avalanşa de infectări cu noul coronavirus sufocă tot mai multe spitale

Foto: digi24.ro

Avalanşa de infectări cu noul coronavirus sufocă tot mai multe spitale. Acum, în toata ţara, 448 de bolnavi luptă pentru viaţă la Terapie Intensivă. 43 s-au stins într-o singură zi. Aveau peste 30 de ani. Unul dintre ei, fără alte boli despre care să se ştie.

Locurile eliberate la ATI se ocupă imediat. Se întâmplă aşa de o lună, în multe spitale. Şi autorităţile fac din nou apel către oameni să respecte regulile de protecţie în spaţiile închise şi afară, unde e aglomeraţie.

Medicii ne sfătuiesc să avem grijă să nu ne infectăm. Virusul răpune chiar şi tineri fără alte boli cunoscute. Iar vârsta pacienţilor tot scade.

La mult timp după momentul infecţiei, apar manifestări neurologice sau chiar neuropsihice. Tineri care au avut o formă uşoară sunt loviţi de un sindrom de oboseală cronică săptămâni întregi sau chiar luni, după infecţie.

Noul coronavirus este un inamic despre care medicii tot descoperă lucruri noi. Şi cum nu are încă un leac sau un vaccin, cel mai sigur este să evităm infectarea: să purtăm mască, să păstrăm distanţa faţă de ceilalţi şi să ne spălăm bine mâinile, ca să evităm suferinţa.

Sursa: stiri.tvr.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri